אני מעוניין לדעת מתי יודעים שהביצה מוכנה והיא מספיק מוכנה בלי חלק צהוב נוזלי?ביצה מוכנה זה מבחינתי כשהצהוב קשה ויש לו גוון בהיר יותר.
תשובה לשאלה: איך יודעים מתי ביצה קשה מוכנה?
התשובה מאוד פשוטה, מרגע שהמים רותחים צריך לבשל את הביצים כ7 דקות ואז הביצה מוכנה והיא קשה.לפעמים הביצה נסדקת בתחילת הבישול ואז משך ההכנה שלה יהיה קצר יותר, אבל המראה שלה יהיה זוועתי וכל חלקיה יהיו מפוזרים בסיר הבישול.בכדי להמנע ממצב של היסדקות הקליפה במהלך הבישול, רצוי להוציא את הביצים מהמקרר לפני הבישול ולהמתין כ-10 דקות עד שהביצים יתחממו קצת לטמפרטורת החדר.הבדלי הטמפרטורות הם אלו שגורמים לביצה להיסדק.
מאי 6, 2020כלביםסגור לתגובות על המתת חסד לכלבים, מתי מותר להרדים כלב?
שאלהמתי ובאיזה מצב נראה לכם שזה דבר נכון לבצע המתת חסד בכלבים?האם לדעתכם יש הבדל עקרוני בין בהמתת חסד בבן אדם או בכלב?אני אישית, עמדתי במצב כזה שהייתי צריך לקבל החלטה או יותר נכון להשתתף […]
מאי 6, 2020עולם הצומחסגור לתגובות על פרג נחות מתי פורח? מחפש תמונה ומידע על איזורי תפוצה ופריחה.
שאלה אהלן, מחפש תמונה של פרג נחות. כמו כן, אשמח לדעת מתי זמן הפריחה של פרג נחות ומה אזור התפוצה? דרך אגב, אני מתכוון לארגן סיור בנושא של צמחי מרפא וצמחי ליקוט למאכל, אז אם אתם […]
מאי 6, 2020עולם הצומחסגור לתגובות על ולריינה איטלקית מתי פורחת? מחפש תמונה ומידע על איזורי תפוצה ופריחה.
שאלה היי, מישהו יכול להכניס כאן קישור לתמונה טובה של ולריינה איטלקית? אתם גם יכולים לומר לי מתי הפריחה של ולריינה איטלקית ומה אזורי התפוצה של הצמח? דרך אגב, אני חובב צמחים מתחיל ואשמח לקבל המלצה […]