אני מעוניין לדעת מתי יודעים שהביצה מוכנה והיא מספיק מוכנה בלי חלק צהוב נוזלי?ביצה מוכנה זה מבחינתי כשהצהוב קשה ויש לו גוון בהיר יותר.
תשובה לשאלה: איך יודעים מתי ביצה קשה מוכנה?
התשובה מאוד פשוטה, מרגע שהמים רותחים צריך לבשל את הביצים כ7 דקות ואז הביצה מוכנה והיא קשה.לפעמים הביצה נסדקת בתחילת הבישול ואז משך ההכנה שלה יהיה קצר יותר, אבל המראה שלה יהיה זוועתי וכל חלקיה יהיו מפוזרים בסיר הבישול.בכדי להמנע ממצב של היסדקות הקליפה במהלך הבישול, רצוי להוציא את הביצים מהמקרר לפני הבישול ולהמתין כ-10 דקות עד שהביצים יתחממו קצת לטמפרטורת החדר.הבדלי הטמפרטורות הם אלו שגורמים לביצה להיסדק.
מאי 6, 2020עולם הצומחסגור לתגובות על גפן היין מתי פורח? מחפש תמונה ומידע על איזורי תפוצה ופריחה.
שאלה היי, מחפש תמונה של גפן היין. אתם גם יכולים לומר לי מתי הפריחה של גפן היין ומה אזורי התפוצה של הצמח? ולאלו שמכירים מדריך מנוסה לצמחי ארץ ישראל אשמח לקבל המלצה למדריך מנוסה לצורך […]
מאי 6, 2020עולם הצומחסגור לתגובות על רכפה גדולה מתי פורחת? מחפש תמונה ומידע על איזורי תפוצה ופריחה.
שאלה שלום, אשמח לקישור תמונה של רכפה גדולה לצורך וידוי זיהוי. כמו כן, אשמח לדעת מתי זמן הפריחה של רכפה גדולה ומה אזור התפוצה? דרך אגב, אני מתכוון לארגן סיור בנושא של צמחי מרפא וצמחי ליקוט […]
מאי 6, 2020שונותסגור לתגובות על חפורית קנרית מתי פורחת? מחפש תמונה ומידע על איזורי תפוצה ופריחה.
שאלה היי, נתקלתי בתמונה של צמח שנראה לי כמו חפורית קנרית. אני מעוניין לוודא שזה אכן חפורית קנרית. מישהו יכול להציג כאן תמונה של הצמח (או יותר טוב קישור לדף מידע על הצמח שיכלול גם […]