אני מעוניין לדעת מתי יודעים שהביצה מוכנה והיא מספיק מוכנה בלי חלק צהוב נוזלי?ביצה מוכנה זה מבחינתי כשהצהוב קשה ויש לו גוון בהיר יותר.
תשובה לשאלה: איך יודעים מתי ביצה קשה מוכנה?
התשובה מאוד פשוטה, מרגע שהמים רותחים צריך לבשל את הביצים כ7 דקות ואז הביצה מוכנה והיא קשה.לפעמים הביצה נסדקת בתחילת הבישול ואז משך ההכנה שלה יהיה קצר יותר, אבל המראה שלה יהיה זוועתי וכל חלקיה יהיו מפוזרים בסיר הבישול.בכדי להמנע ממצב של היסדקות הקליפה במהלך הבישול, רצוי להוציא את הביצים מהמקרר לפני הבישול ולהמתין כ-10 דקות עד שהביצים יתחממו קצת לטמפרטורת החדר.הבדלי הטמפרטורות הם אלו שגורמים לביצה להיסדק.
מאי 6, 2020עולם הצומחסגור לתגובות על שנהבית הרוזמרין מתי פורחת? מחפש תמונה ומידע על איזורי תפוצה ופריחה.
שאלה שלום, אשמח לקישור תמונה של שנהבית הרוזמרין לצורך וידוי זיהוי. כמו כן, אשמח לדעת מתי זמן הפריחה של שנהבית הרוזמרין ומה אזור התפוצה? דרך אגב, אני מתכוון לארגן סיור בנושא של צמחי מרפא וצמחי ליקוט […]
שאלהמתי תרופות שהיו עד עכשיו בסל יצאו משם ויגבה עליהן מחיר מלא?תשובה לשאלה: מתי יכנס לתוקף סל התרופות החדש? זה שנקבע סל תרופות חדש זה לא אומר שכל התרופות מהסל הישן "יוצאות" ותרופות חדשות מחליפות […]
מאי 6, 2020עולם הצומחסגור לתגובות על ולריינה איטלקית מתי פורחת? מחפש תמונה ומידע על איזורי תפוצה ופריחה.
שאלה היי, מישהו יכול להכניס כאן קישור לתמונה טובה של ולריינה איטלקית? אתם גם יכולים לומר לי מתי הפריחה של ולריינה איטלקית ומה אזורי התפוצה של הצמח? דרך אגב, אני חובב צמחים מתחיל ואשמח לקבל המלצה […]